fbpx

Az Alpha Industries második márkaboltja a belvárosban nyílt, az V. kerület, Károly körút 22-ben.

Alpha frontal

A nyolcvan négyzetméteres üzlet egy márkabolthoz híven a termékek széles körét jeleníti meg. Az alap Alpha dzseki és bomber dzseki kínálata mellett megtalálhatók a szezonális modellek is.

markabolt kozepe

markabolt bejarat

Mi-2 helikopter farok rotorja

Az üzletben kiállításra került néhány repülési relikvia is. Az Alpha szponzorálta a HELIFORCE helikopteres műrepülő csapatot. Imreh Lajos – Lujó- Mi2-es helikopterével hazai és nemzetközi légiparádék kedvelt műrepülő pilótája. Minden légijármű egyes alkatrészeire szigorú üzemóra idők vannak meghatározva, melyek letelte esetén azokat cserélni, vagy felújítani szükséges. Az egyik ilyen nagyjavítási időpontban Lujó a boltnak adományozta a helikopter farokrotorját, melyet most minden betérő megcsodálhat, hovatovább meg is simogathat.

markabolt rotor

heliforce team imreh lajos

heliforce mi2 helikopter

Besenyei Péter ajándéka

Besenyei Péter, mint a RedBull versenyek „keresztapja” lett világszerte ismert. A méltán népszerű pilóta a boltnak ajándékozta az egyik versenysisakját, melyet szintén kiállítottunk.

Besenyei Péter

besenyei péter sisakja2

Mig29 és a CWU45

Volt idő, amikor még a Magyar Légierő rendszerben tartotta a MiG29 vadászgépeket. Ezeket a MiG29 gépeket a Dongó repülőszázad repülte, akik büszkén viselték az Alpha CWU45 dzsekijét. Az üzletben egy ilyen vadászgép motorjában található kompresszor lapátot tettük közszemlére.

kompresszor lapat mig29

mig29

F104 vadászgép katapult ülése

A kirakatba egy TF-104G vadászgép katapult ülése került. Az amerikai vadászgép átkerült Németországba és éveken keresztül szolgált a Német Légierőben 27+26 lajstromszámmal, mígnem egy landolási manőver során megsérült és kivonták a forgalomból.

markabolt katapult

f104 katapult ules

Márkabolt címe: V.kerület, Károly körút 22.

Márkabolt nyitvatartás: hétköznap: 10-20h, szombat, vasárnap: 9-18h

A márkabolt kínálata ebben a webshopban tekinthető meg.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben