fbpx
Női kabát 2023/2024

Női kabát 2023/2024

Kiváló minőségű női kabátok az Alpha Industries kínálatában!

Explorer Wmn

Explorer Wmn

Az Explorer parka női kabát felszabadítja benned a kalandozót. Külső rétege robusztus 2 tónusú oxford nylonból készült, és ellenáll a szélnek és az esőnek, míg tágas kapucnija műszőrmével bélelt. Ezt a klasszikus Alpha Industries téli kabátot úgy alakítottuk át, hogy a hölgyekhez illeszkedjen, mert nyilván ők is lehetnek felfedezők.

N3B VF 59 WMN

N3B VF 59 WMN

Újraterveztük ikonikus N3B VF 59-ünket a hölgyek számára.Úgy gondoljuk, hogy az N3B téli parka az egyik leghatékonyabb termékünk, így a hölgyeknek is szüksége van rá. Repülő nejlon külső rétege megvéd a széltől és az esőtől, míg a nagy kapucni műszőrme díszítéssel és béléssel megóvja a hölgyek arcát a hideg széltől.

POLAR JACKET WMN

POLAR JACKET WMN

Ez a kabát a leghidegebb hónapokra készült. Szerintünk nincs rossz idő, csak rossz ruha van. De ne aggódj, az Alpha a megfelelő cuccokat kínálja számodra: az erősen bélelt, műszőrme szegélyű Polar kabátunkat viselve a hidegnek esélye sincs. Nőies, elegáns, igazi Alpha női kabát.

PPS N3B WMN

PPS N3B WMN

A PPS a Patches, Print and Seams rövidítése, ami lényegében azt jelenti, hogy az így megjelölt termékek kontrasztos varrásokat, nyomatokat és felvarrókat tartalmaznak a modern, divatos megjelenés érdekében. Ebben az esetben felújítottuk legendás N3B-nket, hogy megfeleljen a mai divatérzákeny vásárlóknak.

MA-1 OS HOODED WMN

MA-1 OS HOODED WMN

Kapucnis MA-1 női kabát teltkarcsú hölgyek részére. Az Alpha egyik ikonikus terméke immár számukra is elérhető!

MA-1 OS WMN

MA-1 OS WMN

Semmi sem menőbb, mint egy klasszikus bomber kabát az Alpha Industries-tól, kicsit bő méretben. Ezért most pontosan ezt kínáljuk a lányoknak,  menő Alpha Logó béléssel.

MA-1 OS METALLIC WMN

MA-1 OS METALLIC WMN

Az OS Alpha női kabát fémes verziója, amely igazán feltűnő jelenség, ha egyediségre törekszel, ideális választás.

MA-1 TT OS VOYAGER WMN

MA-1 TT OS VOYAGER WMN

Álmodsz néha a csillagokról? Szeretnél elmenni egy utazásra az űrben? Akkor az MA-1 TT OS Voyager Wmn az, amire szüksége van a kalandokhoz. Ennek a repülődzsekinek stílusos, túlméretezett szabása nemcsak szuper kényelmes, de galaktikusan jól is néz ki! A rendkívüli megjelenés elsősorban a letisztult kéttónusú nylon dizájn és az extravagáns felvarrók és a csillogó fém cipzár kifinomult kombinációjának köszönhető. A nagy NASA és Voyager logók a mellkason és a kabát ujjain tökéletes kontrasztot biztosítanak. Észrevetted a legendás RBF szalagot?

MA-1 VF 59 WMN

MA-1 VF 59 WMN

Régen nem volt túl sok női légierő pilóta (egyáltalán). Az Alpha Industriesnél azonban mindannyian a nemek közötti egyenlőségben hiszünk. Hiszünk abban, hogy a vékony szabású MA-1 VF 59 a nők számára is ugyanolyan előnyös lehet. A repülő nylon egyébként nem ismer semmilyen nemet.

MA-1 VF NASA WMN

MA-1 VF NASA WMN

Készen állsz arra, hogy űrhajós legyél? Ezzel a Flight Nylon anyagból és Nasa felvarróval készült kabáttal készen is vagy. A kabát a klasszikus MA-1 VF 59 Wmn-ünkön alapul.

MA-1 HOODED WMN

MA-1 HOODED WMN

A klasszikus MA-1 pilóta dzsekinek ez a változata tökéletes a meleg hőmérséklethez. Míg az eredeti MA-1-et úgy tervezték, hogy megvédje a pilótákat a hideg éghajlati zónák zord körülményeitől, a TT modellt ennek az ellenkezőjére hozták létre: könnyű nylon felépítése és a bélés hiánya elősegíti a légáteresztést, miközben megőrzi az elvárt kiváló minőséget és sokoldalúságot. Az MA-1 TT Hood Wmn hasonló az MA-1-hez, de ez a stílus egy levehető kapucni betéttel rendelkezik, amely kissé lezserebbé teszi az egész megjelenést.

MA-1 TT WMN

MA-1 TT WMN

Az MA-1 TT WMN megjelenését tekintve hasonlít az MA-1-hez (az ikonikus piros RBF szalaggal és a bal ujjon található tollzsebbel is rendelkezik), de valójában karcsúbb szabással készül, hogy jobban illeszkedjen a testhez. Ennek eredményeként az MA-1 TT nagyszerű társ az enyhe nyári éjszakákon.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben