fbpx
Férfi póló

Férfi póló

Kiváló minőségű férfi pólók az Alpha Industries kínálatában!

CAMO PRINT T

CAMO PRINT T

Klasszikus betűkkel, klasszikus terepszínben nyomott. Férfias, határozott, Alpha.

BASIC T-SHIRT CAMO

BASIC T-SHIRT CAMO

A Basic T Camo egy kötelező darab, amely nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem! A letisztult kialakítás végtelen kombinációs lehetőségeket biztosít, a szabályos illeszkedés pedig ideális viselési kényelmet biztosít. A nagy Alpha logó a mellkason határozottan jelzi, hogy mindenki tudja, hogy az Alpha Squad tagja vagy!

ALPHA INLAY T

ALPHA INLAY T

Futball mezeket idéző, klasszikus póló. Az Alpha Inlay T mellkasán nagy, jellegzetes Alpha logó található. A fazon 100% pamutból készült, normál szabású, fekete.

RBF MOTO T

RBF MOTO T

Tervező részlegünk végre megalkotta  az RBF Moto T-t. A póló elején egy klasszikus "Alpha Industries" felirat található, míg a hátoldalon a legendás "Remove Before Flight" felirat látható, ami általában kabátjaink bal ujján található piros címkéken. A hátlap alján található a Flying A logó is.

PRINTED STRIPE T

PRINTED STRIPE T

A Printed Stripe T 100% pamutból készült, és szabályos szabással rendelkezik. Kényelmes viselet és többféleképpen kombinálható. Az Alpha Industries felirat különleges megjelenést biztosít.

HALF LOGO FOAM T

HALF LOGO FOAM T

Látványos póló egy fél Alpha logoval. Aki szembejön, egyből látja rajtad, hová tartozol. Egy bomber dzseki alá ideális választás.

DEFENSE T

DEFENSE T

A 100% pamutból készült Defense T nagyméretű Alpha Industries felirattal az elején három színben kapható: fekete, fehér és szürke. Ebben sportolni maga a szabadság.

BACKPRINT T

BACKPRINT T

Hátul nagy Alpha felirat, a mellkason pedig egy másik Alpha logó. A póló normál szabású és 100% pamutból készült. Rendkívül látványos viselet, a haverjaid imádni fogják.

BASIC T-SHIRT FOIL PRINT

BASIC T-SHIRT FOIL PRINT

Kényelmes férfi pamut póló, hatalmas arany Alpha logoval. Ideális viselet a mindennapokban.

ALPHA FUNDAMENTAL T

ALPHA FUNDAMENTAL T

Igényes alap póló az Alphától. Természetesen a cég alapja, az amerikai hadsereg beszállítói minősítése szerződésszámmal szerepel rajta, amire te is büszke lehetsz.

ALPHA BLOCK-LOGO T

ALPHA BLOCK-LOGO T

Szeretnéd frissíteni tavaszi ruhatáradat? Akkor az Alpha Block T logo ideális választás. A szabályos szabású póló Alpha Industries logóval a mellkasán lenyűgöz okos dizájnjával és könnyű kombinálhatóságával.

ALPHA LABEL T

ALPHA LABEL T

Klasszikus férfi póló az Alphától, edzésekre és bármilyen szabadidős tevékenységre. MA-1 bomber dzseki alá ideális!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben