fbpx

Az Alpha Industries egyik legfontosabb magyarországi üzlete a márkabolt, mely Budapest XIII. kerületében a Váci út 19.ben található.

Alpha márkabolt

A márkabolt 2017-ben nyílt és feladatának tekinti, hogy az Alpha dzseki és bomber kínálata mellett minél szélesebb kínálatban az egyéb termékeket is meg lehessen vásárolni.

Természetesen itt nem csak férfi ruházat, hanem női divat is található. Az utóbbi években a női szortiment szédületes sebességgel növekszik. A legsikeresebb férfi bomber dzseki modellek elkészülnek női változatban is, természetesen női szabással.

Márkabolt - bomber dzseki

Alpha Industries férfi ruházat teljes választéka 

A hetven négyzetméteres márkabolt 2017-ben nyílt és feladatának tekinti, hogy az Alpha dzseki és bomber kínálata mellett minél szélesebb kínálatban az egyéb termékeket is meg lehessen vásárolni, így azt lehet mondani, itt majdnem a teljes Alpha Industries kollekció jelen van.

Alpha kollekció

Alpha Industries kollekciók

Az Alpha Industries évente két szezont tervez. Tavasz-nyár és ősz-tél félévekre saját kollekciót készítünk és mutatunk be. Törekszünk arra, hogy a márkabolt üzletben minden szezonban megtalálják a vevők az aktuális új modelleket, de ugyanúgy kapható legyen klasszikus dzseki, parka és bomber is. Az Alpha 1959 óta beszállítója az Amerikai Haderőknek. A hadiiparnak szállított mennyiségeken túl mindig keletkezett valamennyi felesleg, melyek már évtizedekkel ezelőtt is nagyközönség előtt is nyitva álló boltokban kötöttek ki. Ezeket nevezték military surplus üzleteknek az USA-ban. Ezekben szemezgettek az eredeti bomber dzsekit és gyakorló kabátot keresgélők. Hamar kitűnt minőségével a sokféle gyártmány közül a címkéjén három csíkkal jelölt márka, az Alpha Industries. Ekkortájt készítette a cég az A betű és három csík kombinációjából álló logóját.

A hidegháború elmúltával az állami megrendelések lecsökkentek és a gyár elkezdte növelni az utcai viseletre szánt, köznapi viseletre módosított modelljeit. A legtöbb esetben továbbra is megtartja a dzseki a katonai követelményekből származó részleteket, mint a karzseb, erősített cipzár, vagy szőrme keretezett kapucni, de nem abból a durva és katonai zöld anyagból készül, hanem komfortosabb és divatosabból. Így jön létre a továbbra is katonai örökséggel rendelkező, de kényelmesebb és szebb utcai viseletre szánt ruházat. Így mindenki megtalálja a számára kedves példányt, keressen akár olivazöld, minden részletében katonai CWU45 bomber dzsekit, vagy keressen egy divatos, mustársárga kapucnis kabátot. Ugyanez igaz a szabásokra is. Míg korábban csak a katonai előírás szerinti bő szabású dzsekit gyártottuk, mára már különféle szabások is kaphatók, így a legkedveltebb, a mostani divatnak megfelelő szűk szabású termékek a legkeresettebbek.

Az utóbbi tíz évben a kínálat szédületes sebességgel növekszik, így jelent meg a szokásos ruhaneműkön túl a fehérnemű, fürdőruha, kesztyű, kutyaruha, kutyapóráz, oldaltáska, övtáska, hátizsák, pénztárca. Az Alpha kedvelők most már teljesen fel tudnak öltözni kedvenc márkájukkal.

Katonai dekoráció

Az üzlet berendezésekor fontos volt, hogy autentikus dekorációt is készítsünk így megcsodálható egy Tornado vadászgép szárnydarabja, de ha leülnénk egy pillanatra, akkor azt egy utasszállító repülő három személyes ülésére tehetjük meg.

Az eredeti bomber dzseki

Az eredeti bomber dzseki

Az üzletben látható egy hetvenes évekből származó eredeti bomber dzseki is, melyet egy amerikai katona viselt. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy látszik, hogy sok minenden keresztül mehetett a dzseki anyagában még szép állapotban van.

Férfi kabát, pilóta kabát

Szükség esetén a márkabolt látogatóit a legnagyobb gyakorlattal rendelkező személyzet segíti a megfelelő darab kiválasztásában.
Szerencsés körülmény, hogy a márkabolt előtti járdán fizetős parkolásra van lehetőség, ahol is nem nehéz helyet találni, mert viszonylag gyorsan cserélődnek az autók. Azoknak sem kell aggódni, akik tömegközlekedéssel érkeznek dzseki vásárlásra, mert a 4-es metró Lehel téri állomása 1 percre található gyalog.

Férfi dzseki kollekció

Márkabolt nyitvatartás: hétköznap: 10-19h, szombat: 9-14h
Telefonszám: 06 30 962 7258

A márkabolt kínálata ebben a webshopban tekinthető meg.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben