fbpx

2014. november 29. szombat

Limited Edition cipők

A Palladium x Alpha jóvoltából. Siess, mert elkapkodják!

palladium-alpha-900

Palladium Boots és Alpha Industries együttműködéséből született az alábbi cipőkollekció 2014 telére.

A Palladium céget 1947-ben alapították. Leginkább a meleg környezetbe szánt bevetési bakancsairól híres, melyet a Francia Idegenlégió alkalmazott. Idén egy érdekes ötelte támadt a Palladium U.S.A. értékesítési vezetőjének, hogy felhasználva az Alpha dzsekik repülős nejlon anyagát terveznek egy Alpha cipőt, oldalán az elmaradhattatlan Alpha impressziót megtestesítő zsebcipzárral.

A cipők egyszeri projekt keretén belül készültek, vagyis legyártottak belőle világszerte pár ezer párat, melyből Magyrarországra kevesebb, mint 300 pár került. Gyűjtők figyelem, most kell lecsapni a cipőre! Palladium nem tervezi gyártásban tartani az Alpha cipőket.

A Baggy modell szára lehajtható és patentolható. A Pampa Hi modell sima magasszárú.

A Palladium bakancsok könnyűek, rugalmasak. Alkalmasak mindennapi viseltre is. Felxibilis gumi talprésszel rendelkeznek. Tipikus sajátosságuk a cipő elején burkolt gumi rész, mely védelmet nyújt a cipő elejének. Kinézetükben robosztusnak tűnnek, de konstrukciójuk inkább egy igen stabil sneakernek felel meg, Az Alpha repülős nejlon anyag vízlepergető hatású, könnyű viselet,, de nem olyan strapabíró mint egy vastag bőrbakancs. Szóval a sárban bolyongáshoz nem ezt javasoljunk, hanem inkább városi viseletre, csakúgy, mint a Dakarra se menjünk el a csinos városi SUV-val.

A Palladium x Alpha cipőhöz egy színében megfelelő Alpha pilótadzsekit javasolunk. Mindegyik cipőszínből lehet találni ugyanolyan színű dzsekit, többféle modellben.

A cipők 2014 december 5-től kerülnek csak egy budapesti üzletbe:

Space üzlet -> spaceshop.hu , Pólus Center

1013846 602598976456568 481618733 n

hi black

hi sage

baggy black

baggy maroon

baggy navy

baggy sage

Vissza

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben