Warning: Unterminated comment starting line 69 in /var/userdata/web/alphaindustries.hu/website/www/templates/alpha/html/com_k2/story/item.php on line 69

Alpha üzenete

TRIED TESTED PROVEN

Vagyis kipróbált, ellenőrzött, bizonyított. A márka története egybeforrt az világ legerősebb haderejével. Azonban elhatárolódunk a szélsőséges eszméktől, rasszizmustól. Nem támogatjuk az Alpha név összemosását semmilyen kirekesztő, szélsőséges szellemiséggel.

Azoknak, akik nem csak egy jó minőségű, megbízható ruhadarabot keresnek, de fontos számukra az az örökség és kapcsolat, amit a márka magában hordoz.

Első sorban természetesen minőségéről. Sok aprósággal rendelkeznek, de nem található meg egyetlen részlet konzekvensen az összes ruhafélén. Szinte mindegyik dzsekin és egyéb terméken megtalálható egy kicsi Alpha logós fülecske. A dzsekik esetében legtöbbször a bal karon lévő tollzsebhez varrva találjuk.

A cipzárok sokfélék lehetnek.

Ennek megfelelően a bevarrt címke is többféle lehet.

Jellegzetes elem a tépőzáras névcímke, mely a dzsekik bal mellrészán találhatók.

Jellegezets elem a tollzseb, melyben műanyag hüvely található, hogy az esetleg folyó tollból a tinta ne jusson a dzsekire. Legtöbb dzsekire felkerül a REMOVE BEFORE FLIGHT szalag, mely az évek során az Alpha egyik ismertető jegye lett. A patentok legtöbbször Alpha feliratot kapnak. A pilótadzseki karján húzott varrást találunk.