Alpha Club

Akarsz Alpha klubtag lenni? Készíts egy fotót magadról valamilyen Alpha cuccban, úgy, hogy legalább tíz barátoddal vagy együtt, küldd el nekünk és tag leszel. Fenti fotón Hadnagy József látható középen, kedvenc Alpha dzsekijében.Józsi tulajdonosa és szervezője a Kunmadaras motor rendezvényeknek.

A fotó legyen vidám és készítsd a rád, illetve a hobbidra, vagy munkádra jellemző környezetben. Szélsőséges fotóknak nem adunk helyet (politikai vélemény nyilvánítás, erőszak, pornográfia...) A fotót a info@alphaindustries.hu email címre küldd! Fontos, hogy olyan címről írj, melyet szoktál olvasni, mert erre fogunk válaszolni.
Kérjük írd meg neved és írj magadról két mondatot, hogy miért kedveled az Alphát! A fotót fel fogjuk használni a weboldalunkon és/vagy a facebook oldalunkon. Eljuttatunk számodra egy sorszámozott klubtagsági medált, amit a klubtagok a dzsekijükön tudnak viselni. A medált lezárt borítékban juttatjuk el a nevedre az általad meghatározott Alpha boltba.

Mire jó klubtagnak lenni?

Kapsz egy sorszámozott medált, mellyel a klubtagok felismerhetik egymást, valamait az Alpha üzletekben az eladók is megkülönböztetett figyelmet tudnak fordítani rád. Küldünk számodra emailben egy belépési nevet és jelszót, mellyel az Alpha weboldalának zárolt részére juthatsz be, ahol többlet információkat nyerhetsz. A jövőben szeretnénk a klubtagok véleményét kikérni termékeinkről, hogy az igényekhez jobban tudjuk igazítani a boltokba kerülő termékek körét.